backsheet film

Solar module backsheet panelin en disindaki koruyucu film katmanidir. Bu koruyucu film panel icinde lamine olmus tum hucre ve elektriksel baglantilari dis etkenlerden korur ve elektriksel izolasyonu saglar. Bu yuzden solar backsheet 3 ayri katmandan olusan, yuksek dialektrik ozellikli, uzun omurlu ve dayanikli bir malzemedir. Dun-Solar PV backsheet urunleri degisik konstruksiyon ozelliklerinde ve farkli alanlarda kullanilan PV panel tip ve teknolojileri icin uretilmektedir.

Solar panellerin arkasındaki   yüksek dialektrik özellikli, uzun ömürlü  ve dayanıklı en dış koruyucu film katmanıdır. Backsheet ürünlerimiz  lamine olduktan sonra  PV panelleri tüm dış etkenlerden, özellikle UV, nem ve  kötü hava koşullarının zararlı etkilerinden korur.

PV panellerin elektrik yükünü izole ederek 1500V mertebelerine kadar   sorunsuz çalışma imkanı sağlar.  Bu özellikleriyle PV panellerin uzun ömürlü, fonksiyonel ve emniyetli bir şekilde   elektrik üretmesini sağlar.

DunSolar backsheet ürünlerimiz farklı bileşenlerle ve konstrüksiyonlarda  sadece en kaliteli   materyaller kullanılarak üretilmiş olup, firmamızın bir çok ürünü, özellikle sıkı denetim ve katı kurallara  sahip olan havacılık ve uzay endüstrisi için üretilen uçak ve uydularda  dahi kullanılmaktadır.

Backsheet ürünlerimizin en büyük özellikleri:

  1. Optimize edilmiş yansıma özellikleri sayesinde geliştirilmiş panel vermliliği
  2. Damp heat ve freeze-thaw koşullarında  mükemmel stabilizasyon
  3. Aşırı derece zor şartlarda üstün yapışma mukavemeti
  4. EVA fimleriyle üstün özellikli  yapışma
  5. İleri seviye kimyasal dayanıklılık
  6. Proses kolaylığı ve atıkları azaltmaya yönelik  Backsheet malzeme düzgünlüğü