hakkımızda

Kurumsal

Sunensys,    PV Teknik Enerji Limited şirketi bünyesinde 2008 yılında PV sistem  proje , kurulum ve   komponent tedariği  yapan ve Almanya’nın sayılı panel üreticileri ile işbirliği içinde  yaptığı Türkiye’de ilk olan kurulumlar ile  PV konusunda  saha tecrübelerini en üst düzeye çıkarabilmiştir.

Ana şirket bünyesindeki PV Teknik Enerji ve  Türkiye temsilcisi olduğu   ve konusunda dünyanın en gelişmiş teknolojilerini sunan Alman SCHMID  GROUP- PHOTOVOLTAICS   ile işbirliği sayesinde Photovoltaic katma değer zincirinde   PV grade Silikon  üretiminden Panel üretimine kadar  tüm  proseslerde uzman kadrosuyla Türkiyede oluşmaya başlayan PV Panel üretimiyle ilgili  panel üreticilerine ürün, teknik destek ve innovasyon konusunda hizmet vermektedir.

Misyonumuz

Sunensys olarak misyonumuz öncelikle geleceğin enerjisi  olan yenilenebilir enrji kaynaklarından güneş enerji kullanımının yagınlaşması  ve   daha çevreci temiz, ucuz ve güvenli bir enerji kaynağı olan GES sistemlerinin ülkemiz cari açığını azaltıcı ve fosil yakıtlarda dişa bağımlılığını azaltmakdır. PV Teknolojileri üretmek oldukça sofistike proseslerin birleşiminden oluşmaktadır. Sunmuş olduğumuz ürünlerde bu gelişmiş teknolojilere karşılık verebilecek teknik donanımda olması gerekmektedir.

Vizyonumuz

Ülkemiz  coğrafi konum olarakda oldukça şanslı bir bölgede bulunduğu için   gerek bu konuda  kanun ve yönetmelikleri yapan devletimiz,   gerekse bu yatırmları hayata geçiren yatırımcılaraımızın   temiz , güvenli ve sürdürülebilir  bir enerji kaynağı olan Güneş enerjisinden elektrik üretebilen PV sistemlerine daha fazla ilgi duyacağını  biliyor ve buna parallel olarak da  sürekli gelişen PV teknolojilerini   en üst gelişmiş düzeyde Türkiye’de uygulanabilirliği için   çalışmamız gerektiğinin farkındayız.